Προηγήθηκε με γκολάρα η ΑΕΚ, αντέδρασε άμεσα η ΑΕΛ και έφερε την παρτίδα στα ίσα

Προηγήθηκε με γκολάρα η ΑΕΚ, αντέδρασε άμεσα η ΑΕΛ και έφερε την παρτίδα στα ίσα

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο, στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ, με τις δύο ομάδες να είναι στο ισόπαλο 1-1.

Το πρώτο μέρος είχε δύο όψεις. Το πρώτο 20λεπτο κύλησε στη μετριότητα, με αργό ρυθμό και παιχνίδι κέντρου και από τις δύο ομάδες, με την ΑΕΛ όμως να χάνει μία πολύ καλή ευκαιρία στο 11΄ με τον Αγκάνοβιτς, ενώ δύο σουτ από Σίλβα (2΄) και Γιάννου (10΄), δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες, Τόνιο και Βοζίνια.

Στο 25ο λεπτό, η ΑΕΚ σκόραρε ένα θαυμάσιο γκολ με τον Τρισκόφσκι, στην πρώτη επικίνδυνη επιθετική της προσπάθεια και από εκείνο το σημείο και μετά, η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην, αφού η ΑΕΛ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της κυρίως μετά το 30΄, είχε δοκάρι με τον Αντρέ Τεϊσέιρα στο 33΄ και έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 35΄ με τον Λαφράνς σε μία… περιπετειώδη φάση!

 

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.