Το περίμεναν οι Ομονοιάτες και ο Ματ αλλά δεν ήρθε το… ΔΩΡΟ

Το περίμεναν οι Ομονοιάτες και ο Ματ αλλά δεν ήρθε το… ΔΩΡΟ

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Ματ Ντάρμπισαιαρ, ο οποίος κλείνει τα 33 χρόνια ζωής και αρκετοί περίμεναν να πάρει θέση βασικού.

Όχι λόγω γενεθλίων φυσικά αλλά επειδή και ο Ραμίρες που αγωνίζεται ως βασικός δεν βγάζει και μάτια ειδικά στο σκοράρισμα. Όπως και ο Άγγλος φυσικά, ο οποίος διανύει μια κακή σεζόν όμως μέσα από τα ρεπορτάζ έβγαινε πως υπήρχαν πιθανότητες να τον δούμε να αρχίζει βασικός μετά από 3 ολόκληρους μήνες.

Τελικά ο Αναστασίου προτίμησε για ακόμη ένα ματς τον Ραμίρες με τον Άγγλο να μένει στον πάγκο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE