Το πλάνο του Θόρτσεν Φίνκ

Το πλάνο του Θόρτσεν Φίνκ

To ΑΠΟΕΛ ξέρει καλά πως μια νίκη σήμερα στο ξεκίνημα των αγώνων κατάταξης θα είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί η διαφορά εάν νικήσει ο Απόλλωνας θα παραμείνει στους δυο βαθμούς ενώ αν ο Απόλλωνας έχει απώλειες δεν πρέπει να αποκλεισθεί να επιστρέψει και στην κορυφή.

Σήμερα ο Θόρτσεν Φίνκ θα έχει ασφαλώς κάποιες αλλαγές στην ομάδα , με τον Ντε Βινσέντι να είναι στο αρχικό σχήμα όπως και ο Τζιμπούρ ο οποίος θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα και ο Χαραλαμπίδης είναι έτοιμος και μάλλον θα πάρει και αυτός θέση στην ενδεκάδα. Στην ενδεκάδα θα παραμείνει και ο Σέρινταν ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κινητικός στον αγώνα της Τετάρτης

Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι οι ίδιοι πέραν φυσικά από τον Χιώτη ο οποίος θα πάρει την θέση του Παρτο που είχε ξεκινήσει τον αγώνα στο Παπαδόπουλος για το Κύπελλο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE