Παροχή Υπηρεσιών ΓεΣΥ από το Ιδιωτικό Νοσοκομείο ΙΑΣΙΣ στην Πάφο

Παροχή Υπηρεσιών ΓεΣΥ από το Ιδιωτικό Νοσοκομείο ΙΑΣΙΣ στην Πάφο

Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο ΙΑΣΙΣ αναφέρει σε ανακοίνωση του, ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δικαιούχους του Γενικού Σχεδίου Υγείας από 1.6.2019.

Οι Υπηρεσίες Προσωπικού Ιατρού  είναι με τρεις εγγεγραμμένους ιατρούς, τους Νεόφυτο Παπαγεωργίου – Ειδικό Παθολόγο MD, Παναγιώτη Παπακυριακού – Ειδικό Παθολόγο MD, PhD και Αβραάμ Τσαβδάρογλου – Ειδικό Γενικό Ιατρό.

Θα παρέχει επίσης Εργαστήριο Αιματολογίας, Ανοσολογίας, Βιοχημείας και Μικροβιολογίας υπό τη διεύθυνση της Ιουλίας Φεττά  και Ακτινολογικό Εργαστήριο (ακτινογραφίες, υπέρηχοι, αξονικές τομογραφίες,  μαστογραφίες)  υπό τη διεύθυνση του Ιατρού Ακτινολόγου Γεώργιου Γαζιώτη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE