ΛΕΜΕΣΟΣ: Θήκη στρατιωτικού πιστολιού στην κατοχή του- Στο κελί νεαροί για εκατοντάδες κροτίδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θήκη στρατιωτικού πιστολιού στην κατοχή του- Στο κελί νεαροί για εκατοντάδες κροτίδες

Εκατοντάδες κροτίδες, πυρσούς, φυσίγγια αλλά και θήκη στρατιωτικού πιστολιού, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, στη κατοχή 18χρονου και 16χρονου, σε δύο διαφορετικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (14/4), με τους νεαρούς να τίθενται υπό 3ήμερη κράτηση.

Στην πρώτη υπόθεση, αυτή που αφορά τον 18χρονο, μετά από λήψη και αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στην οικία του.

Κατά την έρευνα, όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, την Δευτέρα 15/4 κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης , εντοπίστηκαν 175 κροτίδες, 3 πυρσοί, 28 φυσίγγια και μια θήκη πιστολιού.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline από αρμόδια πηγή, πρόκειται για θήκη στρατιωτικού πιστολιού, την οποία ο 18χρονος Ελληνοκύπριος ισχυρίζεται ότι την βρήκε τυχαία στο έδαφος σε ανοικτό χώρο.

Όσον αφορά τον ανήλικο, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, κατόπιν έκδοσης διατάγματος έρευνα, στην κατοχή του εντοπίστηκαν 482 κροτίδες, τις οποίες φαίνεται να είχε σκοπό να τις προμηθεύσει σε άλλα πρόσωπα.

Εναντίων και των δύο, εκδόθηκαν διατάγματα προσωποκράτησης 3 ημερών.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE