ΚΥΠΡΟΣ: «Απογειώθηκαν» οι εξαγωγές μπύρας - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Απογειώθηκαν» οι εξαγωγές μπύρας - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ελπιδοφόρο το πρώτο τρίμηνο του 2019 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2018 σε ότι αφορά τις εξαγωγές μπύρας από εταιρείες ζυθοποιίας της Κύπρου, ωστόσο, μειώθηκε η κατανάλωση στο εσωτερικό.

377,107 λίτρα μπύρας εξήγαγαν εταιρείες ζυθοποιίας της Κύπρου το πρώτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο εξήχθησαν 29,284 λίτρα, τον Φεβρουάριο 116,450 λίτρα και τον Μάρτιο 231,373 λίτρα μπύρας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE