Παγκύπριο U16: Σταθερά πρώτος ο Οθέλλος, νίκη της ΕΝΥ στο ντέρμπι

Παγκύπριο U16: Σταθερά πρώτος ο Οθέλλος, νίκη της ΕΝΥ στο ντέρμπι

Με την 27η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U16 και ο πρωτοπόρος Οθέλλος Αθηαίνου κέρδισε με 5-0 στην έδρα του τον Ακρίτα Χλώρακας.

Με τη νίκη του ο Οθέλλος έφτασε στους 63 βαθμούς σε 25 αγώνες, τρεις μόλις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα νίκησε με 3-0 τη Liverpool και ακολουθεί με 59 βαθμούς, ενώ η Liverpool έπεσε στην τρίτη θέση με 56 βαθμούς σε 26 αγώνες.

Τα τέρματα στο νικηφόρο 3-0 της ΕΝΥ πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Αυγουστή (47΄), Χρίστος Σταυρινού (57΄) και Γιώργος Κλεάνθους (67΄).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
ΜΕΑΠ – Ερμής Αραδίππου…6-1
Ονήσιλλος Σωτήρας – ΑΣΙΛ Λύσης…0-4
ΕΝΑΔ – Διγενής Ορόκλινης…1-1
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – Juventus Academy…3-0
Οθέλλος Αθηαίνου – Ακρίτας Χλώρακας…5-0
Απόλλων (Κλιμάκιο Λεμεσού) – Liverpool FC…3-2
Αναγέννηση Δερύνειας – Απόλλων (Κλιμάκιο Πάφου)…4-3

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
http://cfa.com.cy/Gr/competitions/8312329

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE