Παγκύπριο U16: Σταθερά πρώτος ο Οθέλλος, νίκη της ΕΝΥ στο ντέρμπι

Παγκύπριο U16: Σταθερά πρώτος ο Οθέλλος, νίκη της ΕΝΥ στο ντέρμπι

Με την 27η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U16 και ο πρωτοπόρος Οθέλλος Αθηαίνου κέρδισε με 5-0 στην έδρα του τον Ακρίτα Χλώρακας.

Με τη νίκη του ο Οθέλλος έφτασε στους 63 βαθμούς σε 25 αγώνες, τρεις μόλις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα νίκησε με 3-0 τη Liverpool και ακολουθεί με 59 βαθμούς, ενώ η Liverpool έπεσε στην τρίτη θέση με 56 βαθμούς σε 26 αγώνες.

Τα τέρματα στο νικηφόρο 3-0 της ΕΝΥ πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Αυγουστή (47΄), Χρίστος Σταυρινού (57΄) και Γιώργος Κλεάνθους (67΄).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
ΜΕΑΠ – Ερμής Αραδίππου…6-1
Ονήσιλλος Σωτήρας – ΑΣΙΛ Λύσης…0-4
ΕΝΑΔ – Διγενής Ορόκλινης…1-1
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – Juventus Academy…3-0
Οθέλλος Αθηαίνου – Ακρίτας Χλώρακας…5-0
Απόλλων (Κλιμάκιο Λεμεσού) – Liverpool FC…3-2
Αναγέννηση Δερύνειας – Απόλλων (Κλιμάκιο Πάφου)…4-3

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
http://cfa.com.cy/Gr/competitions/8312329

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE