Πέθανε η χήρα του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς

Πέθανε η χήρα του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς

Η Μιριάνα Μάρκοβιτς, που ασκούσε μεγάλη επιρροή στον σύζυγό της, είχε εγκαταλείψει τη Σερβία το 2003.

Την τελευταία της πνοή άφησε, η γνωστή και ως «Λαίδη Μάκβεθ των Βαλκανίων» Μιριάνα Μάρκοβιτς, χήρα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. 

Η Μιριάνα ήταν 76 ετών και πέθανε σε νοσοκομείο της Μόσχας. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δυστυχώς η Μίρα Μάρκοβιτς απεβίωσε» δήλωσε ο Μιλούτιν Μρκόντζιτς, οικείος της οικογένειας, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE