Δύο κεφαλιές – γκολ και τα πάντα ρευστά στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική

Δύο κεφαλιές – γκολ και τα πάντα ρευστά στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική

Ισόπαλο 1-1 το ημίχρονο του παιχνιδιού που ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» χρειάστηκε να περάσει το πρώτο 20λεπτο περίπου στο παιχνίδι Ανόρθωση – Ερμής για να γίνει κάτι το αξιόλογο.

Οι «φτεροπόδαροι» της Αραδίππου κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Ντε Μέλο στο 24ο λεπτό.

Το γκολ βοήθησε να γίνει καλύτερο παιχνίδι, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές, με τις ευκαιρίες να χάνονται από τη μία και την άλλη ομάδα, ενώ η Ανόρθωση έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Στεφανέλι στο 36ο λεπτό.

Το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου, έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί το β΄ ημίχρονο.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του β΄ ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE