Αποκάλυψε βαλίτσα με χρήματα από Πουλλαΐδη

Αποκάλυψε βαλίτσα με χρήματα από Πουλλαΐδη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα aftonbladet.se ο πρώην αμυντικός της Ανόρθωσης, Μάρκους Χόλγκερσον, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα συμβάν που έγινε όταν ήταν παίκτης της ομάδας της Αμμοχώστου.

Μεταξύ της διετίας 2014-2016 όταν ο Χόλγκερσον ήταν παίκτης της Ανόρθωσης, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στη συνέντευξη του, πριν από παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο τότε πρόεδρος, Χρίστος Πουλλαΐδης, είχε μπει στα αποδυτήρια με μία τσάντα Luis Vuitton γεμάτη χρήματα και την έταξε στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που θα κέρδιζαν τον ΑΠΟΕΛ.  Να σημειωθεί ότι ο Σουηδός αμυντικός δεν θυμάται σε ποιο παιχνίδι είχε γίνει αυτό μιας και σε ερώτηση που δέχθηκε εάν κέρδισε η ομάδα της Αμμοχώστου τον αγώνα απάντησε «Δεν ξέρω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE