Κατσιατής: «Πρέπει να κτίσει…»

Κατσιατής: «Πρέπει να κτίσει…»

Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Αραδίππου, Γιώργος Κατσιατής, μιλώντας με το πέρας της αναμέτρησης με την Ανόρθωση στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision είπε τα εξής: 

Για τον αγώνα: «Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα. Σαν επαγγελματίες που είμαστε πρέπει να συνεχίσουμε αυτές τις παρουσίες».

Για τη νέα σεζόν: «Ο Ερμής πάει να χτίσει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα ώστε να επιστρέψει εκεί που του αξίζει. Ετοιμάζουν μια καλή ομάδα για του χρόνου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE