Ο Παναγιώτου μίλησε για το ντεμπούτο του με την «Κυρία» και για τη νέα σεζόν

Ο Παναγιώτου μίλησε για το ντεμπούτο του με την «Κυρία» και για τη νέα σεζόν

Με το πέρας του αγώνα Ανόρθωση – Ερμής στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision μίλησε ο νεαρός παίκτης της «Κυρίας», Νικόλας Παναγιώτου, που έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα.

Όλα όσα αναφέρθηκαν:

Για το ντεμπούτο του και τη νίκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Ανόρθωσης και τη νίκη».

Για τη συνέχεια για την Ανόρθωση και τον ίδιο: «Πρέπει να συνεχίσουμε το σερί που ξεκινήσαμε και εγώ θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις για να πάρω όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορώ».

Για τη νέα σεζόν: «Φέτος δεν πετύχαμε τους στόχους μας και του χρόνου να κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE