ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ: Σύμβολο της Γαλλίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού

ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ: Σύμβολο της Γαλλίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού

Γύρω στις 22:00 (15/04) ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ, αναφερόμενος στην πυρκαγιά που ξέσπασε στον ναό της Παναγίας των Παρισίων στο Παρίσι –με ανάρτηση του στο τούιτερ- εξέφρασε τη θλίψη του.

«Αυτές οι φριχτές εικόνες με την Παναγία των Παρισίων να φλέγεται, μας πληγώνουν. Η Παναγία των Παρισίων είναι σύμβολο της Γαλλίας και του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού. Οι σκέψεις μας είναι με τους Γάλλους φίλους μας» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Επίσης, σε τούιτερ, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μαας, ανέφερε πως «Η Παναγία των Παρισίων καίγεται και μαζί οι καρδιές μας. Πιστεύοντας πως εκφράζω τις καρδιές όλων των Γερμανών, οι σκέψεις μας βρίσκονται με τους Γάλλους φίλους μας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE