ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντάται με Πρόεδρο και ΥΠΕΞ ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ

Συναντάται με Πρόεδρο και ΥΠΕΞ ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη πραγματοποιεί την Τρίτη (16/4) ο δημοκρατικός Γερουσιαστής της Νέας Ιερσέης Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ο δημοκρατικός Γερουσιαστής, μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή της Φλώριδας Μάρκο Ρούμπιο, κατέθεσαν στη Γερουσία το νομοσχέδιο που επιδιώκει την άρση του εμπάργκο στην πώληση όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία, την ενίσχυση των σχέσεων ασφάλειας των ΗΠΑ με την Κύπρο και την Ελλάδα και την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας στην περιοχή.

Η συνάντηση με τον ΠτΔ έχει οριστεί για τις εννέα και μισή το πρωί και με τον ΥΠΕΞ μία ώρα αργότερα.

Διπλωματική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως κατά τη συνάντηση του κ. Μενέντεζ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συζητηθεί το θέμα της άρσης του εμπάργκο στην πώληση όπλων, το Κυπριακό και τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Κύπρου - ΗΠΑ.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top