ΛΕΜΕΣΟΣ: Βεβήλωσαν την μνήμη του παππού Κυριάκου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βεβήλωσαν την μνήμη του παππού Κυριάκου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο γλυκύτατος παππούς Κυριάκος Φιλιππίδης με τις πορτοκαλάδες, μετά τον θάνατό του, έγινε graffiti στον εξωτερικό τοίχο του μαγαζιού που διατηρούσε στο κάστρο της Λεμεσού, ώστε να μην σβήσει ποτέ από τις μνήμες όσων τον γνώριζαν.

Ο Κυριάκος Φιλιππίδης, «έφυγε» στις αρχές του 2018 σε ηλικία 98 ετών. Ήταν για χρόνια το «σήμα κατατεθέν» για την περιοχή του Κάστρου στη Λεμεσό.

Οι Graffiti Artists βρήκαν τον τρόπο ώστε ο Κυριάκος Φιλιππίδης να «μείνει» για πάντα στο μαγαζάκι του, τιμώντας έτσι την μνήμη του με μια φοβερή τοιχογραφία.

Όμως φαίνεται ότι η μορφή του γλυκύτατου παππούλη στον τοίχο, ενοχλούσε κάποιους και προχώρησαν σε μια κίνηση ασέβειας προς την μνήμη του.

Όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία ζωγράφισαν με μαρκαδόρους στο πρόσωπο του παππού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE