ΚΥΠΡΟΣ: Μπλακαουτ Παγκύπρια- Απώλεια φορτίου στο Βασιλικό

ΚΥΠΡΟΣ: Μπλακαουτ Παγκύπρια-  Απώλεια φορτίου στο Βασιλικό

Πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, από το πρωί της Τρίτης Παγκύπρια, λόγω απώλειας μεγάλου φορτίου στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Βασιλικού.

Μιλώντας στο ThemaOnline η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι στο σταθμό Βασιλικού έχασαν ένα φορτίο από μονάδες παραγωγής, ενώ όπως εξήγησε επηρεάζεται η ηλεκτροδότηση σε όλη την Κύπρο.

Ακόμη, όπως εξήγησε η κ. Παπαδοπούλου, η ιστοσελίδα της ΑΗΚ έχει πέσει και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των πολιτών για τις περιοχές που δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE