Χρίστου: «Έχουμε συμμάχους και ευρωομάδα στην οποία θα ενταχθούμε» - VIDEO

Χρίστου: «Έχουμε συμμάχους και ευρωομάδα στην οποία θα ενταχθούμε» - VIDEO

Διαψεύδει όλους όσοι αναφέρουν πως το ΕΛΑΜ δεν θα έχει συμμάχους στο Ευρωκοινοβούλιο, με δηλώσεις του στην Πάφο ο Πρόεδρος του κόμματος Χρίστος Χρίστου.

Μιλώντας στην κάμερα του FarosOnAir και στη δημοσιογράφο Νάταλι Γεωργίου, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ανέφερε πως «πολλοί καλλιεργούν την εντύπωση πως το ΕΛΑΜ δεν θα έχει συμμάχους στην Ευρωβουλή», με τον ίδιο να τους διαψεύδει και να δηλώνει πως «έχουμε συμμάχους, έχουμε ευρωομάδα στην οποία θα ενταχθούμε και ο σκοπός μας θα είναι αποκλειστικά το συμφέρον του τόπου μας».

Αναφερόμενος στους στόχους του ΕΛΑΜ με την κατάληψη θέσης στο Ευρωκοινοβούλιο, ο κύριος Χρίστου είπε πως κύριος στόχος του κόμματος είναι η «μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η διακοπή κάθε χρηματοδότησης προς την Τουρκία, η οποία αυτή τη στιγμή λαμβάνει δισεκατομμύρια δήθεν για να διαχειριστεί τις μεταναστευτικές ροές και αντί να καταλήγουν σε αυτούς τους ανθρώπους, καταλήγουν σε εξοπλισμούς».

Παράλληλα ο κύριος Χρίστου έκανε λόγο και για τις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου που επηρεάζουν την κοινωνία και την οικονομία των χωρών της Ευρώπης, δηλώνοντας πως πρέπει «επιστρέψουν πίσω στα εθνικά κοινοβούλια αποφάσεις που λαμβάνονται σήμερα στις Βρυξέλλες και επηρεάζουν την ποιότητα ζωής και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών».

Ένας στόχος ο οποίος θα επιτευχθεί με τα υπόλοιπα εθνικιστικά κινήματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE