ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινημένος ο πατέρας της Νίκης Χρίστου από την Κύπρο - Κέρδισε το βραβείο EMY και έδωσε το παράδειγμα - VIDEO

Συγκινημένος ο πατέρας της Νίκης Χρίστου από την Κύπρο - Κέρδισε το βραβείο EMY και έδωσε το παράδειγμα - VIDEO

Περήφανος και συγκινημένος ο πατέρας της νεαρής Νίκης Χρίστου από την Κύπρο η οποία κέρδισε το βραβείο EMY και ξεχώρισε. 

Ο λόγος για την 14χρονη Νίκη Χρίστου από την Κύπρογνωστή Blogger, η οποία στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες κατάφερε εν μέσω του «My Life: Born To Vlog» ένα βίντεο που ετοίμασε η ίδια για τη ζωή της, να αποσπάσει το βραβείο στην κατηγορία “Kids: Factual”.

Ο πατέρας της νεαρής Νίκης, Γιώργος Χρίστου, μίλησε στην εκπομπή «Έλα να δεις», και αποκάλυψε τις δυσκολίες που η Νίκη πέρασε από μικρή, καθώς και για την μεγάλη ψυχική δύναμη που κουβαλά, η οποία την βοήθησε να φτάσει μέχρι εδώ σήμερα. 

Όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος Χρίστου, η Νίκη μέχρι 6 έτων δεν είχε εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Μετά την εμφάνιση του προβλήματός της, ήταν «φυλακισμένη» στο σπίτι με το πρόβλημα της. Η Νίκη έμαθε ότι η ομορφιά έρχεται από μέσα μας και έτσι έμαθε να παλεύει για να κάνει πιο όμορφη την ζωή της. «Σαν γονείς προσπαθήσαμε η Νίκη να κάνει ότι καλύτερο μπορεί στην ζωή της». 

Μιλώντας για τον δικό τους ρόλο δίπλα στο νεαρό κορίτσι, ο κ. Χρίστου επεσήμανε ότι η Νίκη δίνει στους γονείς της δύναμη και το αντίθετο.   

Το μήνυμα του 14χρονου κοριτσιού, αυτό που στέλνει και μέσα από το επιτυχημένο βίντεο που της εξασφάλισε το βραβείο, αφορά τα «άσχημα» που μπορεί να συμβούν στη ζωή μας και που μπορούμε να τα κάνουμε όμορφα. 

Ο πατέρας μεταξύ άλλων μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής και ένα παράδειγμα όταν ένα παιδάκι 4ετών κοίταζε επίμονα τη Νίκη. Τότε η Νίκη πήγε στο παιδάκι και αφού του χαμογέλασε του μίλησε κάνοντας το παιδάκι να χαμογελάσει και να την συμπαθήσει.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο πατέρας της Νίκης στο πιο κάτω βίντεο από το «Έλα να δεις». 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top