ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Νέα μαρτυρία γυναίκας που είχε δει προ μηνών το πτώμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Νέα μαρτυρία γυναίκας που είχε δει προ μηνών το πτώμα

Νέα μαρτυρία σε σχέση με το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε σαπουνοποιημένο την Κυριακή (14/04) στο Μιτσερό. Πρόκειται για νεαρή γυναίκα, η οποία είχε δει το πτώμα προ περίπου έξι μηνών, αλλά δεν είχε αντιληφθεί πως επρόκειτο για νεκρό πρόσωπο.

Της Γεωργίας Παππούτα  

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThemaOnline, η γυναίκα-μάρτυρας τηλεφώνησε σε Αστυνομικό Σταθμό για να ενημερώσει ότι αρκετούς μήνες πριν, σε εξόρμηση της στο χωριό Μιτσερό, είχε δει το εν λόγω πτώμα και μάλιστα στο σημείο υπήρχε έντονη δυσωδία.  

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο με την μάρτυρα, για να τους υποδείξει το ακριβές σημείο που η ίδια είχε αντιληφθεί την έντονη δυσωδία, αλλά και πως είχε κινηθεί στην ευρύτερη περιοχή.  

Όπως ανέφερε η μάρτυρας στην Αστυνομία, στο σημείο είχε μεταβεί δύο φορές, τον Αύγουστο του 2018 και τον Οκτώβριο του 2018. Σε κατάθεση της αναφέρει ότι τον Αύγουστο το μόνο που είχε αντιληφθεί ήταν η έντονη δυσωδία που υπήρχε, ενώ τον Δεκέμβριο η ίδια πιστεύει ότι είχε δει το πτώμα, ωστόσο θεώρησε ότι ήταν κάποιο ζώο το οποίο είχε καταλάθος πέσει στο φρεάτιο.  

Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει στην κατοχή της πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σημείο, αφού αυτός ήταν και ο λόγος επίσκεψής της. Να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις η μάρτυρας δεν βρισκόταν μόνη της στην περιοχή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.