ΚΥΠΡΟΣ: Χρωστούμε €1,57 δισ. στους Ρώσους – Πώς θα γίνει η αποπληρωμή του δανείου

ΚΥΠΡΟΣ: Χρωστούμε €1,57 δισ. στους Ρώσους – Πώς θα γίνει η αποπληρωμή του δανείου

Το ενδεχόμενο έκδοσης νέου ομολόγου, που να χρησιμοποιηθεί για εξόφληση μέρους του ρωσικού δανείου, εξετάζει η κυβέρνηση, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες, που δημοσιεύτηκαν στον εγχώριο και διεθνή Τύπο.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως εξετάζεται το ενδεχόμενο και πιθανώς πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ύστερα από συνάντησή του με τον νέο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνο Ηροδότου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE