ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα το Σάββατο του Λαζάρου στις 20 Απριλίου

Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα το Σάββατο του Λαζάρου στις 20 Απριλίου

Κλειστοί θα παραμείνουν στη Λάρνακα αρκετοί δρόμοι, το Σάββατο του Λαζάρου στις 20 Απριλίου λόγω της μεγάλης εορτής της Αναστάσεως του Λαζάρου.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «λόγω της περιφοράς και λιτάνευσης των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου  το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο κέντρο της πόλης, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες αφορούν το κλείσιμο συγκεκριμένων δρόμων».

Προστίθεται ότι από τη μία το μεσημέρι μέχρι και τις 10 το βράδυ θα είναι κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών, ενώ από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις δέκα το βράδυ θα είναι κλειστή η Πλατεία Αγίου Λαζάρου και οι δρόμοι γύρω από αυτήν, τμήμα της οδού Ερμού από τη συμβολή με τις οδούς Γαλιλαίου και Διγενή Ακρίτα, η οδός Διγενή Ακρίτα, τμήμα της οδού Κωνσταντίνου Καλογερά από τη συμβολή της με τις οδούς Σταδίου και Κωστάκη Παντελίδη, η οδός Γαλιλαίου και η οδός Ζήνωνα Δ. Πιερίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση και η στάθμευση κατά τις ώρες που αναφέρθηκαν στις συγκεκριμένες οδούς» ενώ καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top