Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα το Σάββατο του Λαζάρου στις 20 Απριλίου

Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα το Σάββατο του Λαζάρου στις 20 Απριλίου

Κλειστοί θα παραμείνουν στη Λάρνακα αρκετοί δρόμοι, το Σάββατο του Λαζάρου στις 20 Απριλίου λόγω της μεγάλης εορτής της Αναστάσεως του Λαζάρου.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «λόγω της περιφοράς και λιτάνευσης των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου  το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο κέντρο της πόλης, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες αφορούν το κλείσιμο συγκεκριμένων δρόμων».

Προστίθεται ότι από τη μία το μεσημέρι μέχρι και τις 10 το βράδυ θα είναι κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών, ενώ από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις δέκα το βράδυ θα είναι κλειστή η Πλατεία Αγίου Λαζάρου και οι δρόμοι γύρω από αυτήν, τμήμα της οδού Ερμού από τη συμβολή με τις οδούς Γαλιλαίου και Διγενή Ακρίτα, η οδός Διγενή Ακρίτα, τμήμα της οδού Κωνσταντίνου Καλογερά από τη συμβολή της με τις οδούς Σταδίου και Κωστάκη Παντελίδη, η οδός Γαλιλαίου και η οδός Ζήνωνα Δ. Πιερίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση και η στάθμευση κατά τις ώρες που αναφέρθηκαν στις συγκεκριμένες οδούς» ενώ καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE