Aν δεν ήταν το «ΑΓΚΑΘΙ» Μεχίας, θα έκαναν ΚΙΝΗΣΗ για Βεσελόφσκι…

Aν δεν ήταν το «ΑΓΚΑΘΙ» Μεχίας, θα έκαναν ΚΙΝΗΣΗ για Βεσελόφσκι…

Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, όλα δείχνουν, ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα. Τα λεφτά που ζητά ο Σλοβάκος τερματοφύλακας (περίπου 100 χιλιάδες ετησίως) δεν μπορεί να του δώσει η διοίκηση των ερυθρολεύκων. 

Κυρίως για να μην χαλάσει τις ισορροπίες στο μισθολόγιο της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν πάντως ξεκάθαρες πληροφορίες, αν ο «Βέσε» θα μείνει στο κυπριακό πρωτάθλημα και αν βρίσκεται κοντά σε άλλη ομάδα.

Στην Ομόνοια θα έκαναν κίνηση για τον πορτιέρε της Σαλαμίνας, αλλά για την ώρα υπάρχει το «αγκάθι» Τόμας Μεχίας.

Ο Ισπανός κίπερ έχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά, οι απολαβές του είναι κοντά στις 200 χιλιάδες ετησίως. Δεν τους έχει «τρελάνει» με την παρουσία του, πλην μερικών εξαιρέσεων, στα παιχνίδια που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας.

Σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται την Ομόνοια, να τον… διώξουν και να πληρώνουν κανονικά τον 30χρονο τερματοφύλακα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE