Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»
Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

Ο Ιβοριανός φορ είχε τραυματιστεί στο ζέσταμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη ορθού μηριαίου.
Χωρίς τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας το πρωί της Τετάρτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Βαγιεμπά Σακόρ και Γιώργος Στρέζος. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Επόμενη προπόνηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη (18/4), στις 10:00 και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




