ΣΟΚ με Πάτρικ Βουό

ΣΟΚ με Πάτρικ Βουό

Δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πάτρικ Βουό ο Χάιμερ Βέρα για τα εναπομείναντα παιχνίδια του ΟΦΗ με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, αλλά και στα μπαράζ αν χρειαστεί.

Ο Ιβοριανός φορ είχε τραυματιστεί στο ζέσταμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη ορθού μηριαίου.

Χωρίς τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας το πρωί της Τετάρτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Βαγιεμπά Σακόρ και Γιώργος Στρέζος. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη (18/4), στις 10:00 και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.