ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ανδρέα Μιχαηλίδη στο θέμα έδρα Μακάρειο Στάδιο για Ομόνοια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ανδρέα Μιχαηλίδη στο θέμα έδρα Μακάρειο Στάδιο για Ομόνοια

Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στο θέμα – αίτημα της Ομόνοιας για να έχει ως έδρα τη νέα σεζόν το Μακάρειο Στάδιο.

«Είναι λίγο δύσκολο, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω αυτό, λόγω των διαδικασιών. Και ένα ποτήρι να αγοράσουμε θα πρέπει να βγούμε σε προσφορές. Πρέπει να βγούμε σε ανοικτές προσφορές για το κάθε κάτι. Είναι διαδικασίες που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εξευρεθούν λύσεις» είπε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE