ΠΑΦΟΣ: Σε τρεις μαθητές κατέληξαν για την φάρσα βόμβας σε σχολείο

ΠΑΦΟΣ: Σε τρεις μαθητές κατέληξαν για την φάρσα βόμβας σε σχολείο

Τρείς μαθητές βρέθηκαν στον Τμήμα, μετά το τηλεφώνημα για φάρσα σε σχολείο στην Πάφο την Τετάρτη (17/04).

Συγκεκριμένα η Αστυνομία μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε νεαρό μαθητή, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται με το τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα, στο Γυμνάσιο Έμπας στην Πάφο. 

Μετά τον εντοπισμό του μαθητή, μαρτυρία ενέπλεξε ακόμη δύο μαθητές και οι τρείς του ακολούθως οδηγήθηκαν στο Τμήμα για ανάκριση. 

Στην ανάκριση τους οι τρεις ανήλικοι φαίνεται να παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στο τηλεφώνημα που έγινε στο σχολείο όπου φοιτούν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.