Κριστιάνσεν και Καταλά για τον αγώνα με την Ομόνοια (Video)

Κριστιάνσεν και Καταλά για τον αγώνα με την Ομόνοια (Video)

Πρώτη στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και ΑΕΚ υποδέχεται στο ΓΣΖ την Ομόνοια αύριο στις 18:00.

Ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας Τόμας Κρίστιανσεν, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας Νταβίντα Καταλά έκαναν δηλώσεις για το μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ο Δανός τεχνικός αρχικά τόνισε ότι όλα τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα είναι τελικοί, αρχίζοντας από αυτό κόντρα στην Ομόνοια, το οποίο αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει η ΑΕΚ μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αποστολής, εξέφρασε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. «Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο, ιδιαίτερα τώρα που τα παιχνίδια έχουν τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας», ήταν το μήνυμα του στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Από την μεριά του ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε ότι αρχίζει πλέον την σειρά των απανωτών ντέρμπι στα πλέι-οφ και είναι πανέτοιμοι για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Η βοήθεια του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, με τον Νταβίντ να συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «Τώρα ή ποτέ» σε ότι αφορά την μαζική παρουσία του κόσμου και την απαραίτητη του βοήθεια στην εκπλήρωση του στόχου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.