Ολικό ΛΙΦΤΙΝΓΚ από Τραμετσάνι – Οι αλλαγές και η επιλογή που ΞΑΦΝΙΑΣΕ

Ολικό ΛΙΦΤΙΝΓΚ από Τραμετσάνι – Οι αλλαγές και η επιλογή που ΞΑΦΝΙΑΣΕ

Ο Πάολο Τραμετσάνι προχώρησε σε 8 αλλαγές για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στην ΕΝΠ σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Συγκεκριμένα στον πάγκο έμειναν οι Βάτερμαν, Καρλάο, Καζού, Γιάκολις, Νατέλ, Τάμαρι, ενώ εκτός αποστολής είανι οι Ιωάννου και Σόουζα που έπαιξαν κόντρα στους ερυθρόλευκους. Τις θέσεις τους πήραν οι Ρομό, Ρουέδα, Μερκής, Φακινέτι, Ντε Βινσέντι, Αλωνεύτης, Βιντιγκάλ και Μπέζιακ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μάλιστα, αγωνίζεται ξανά μετά τις 20 Φεβρουαρίου και τον νικηφόρο αγώνα κόντρα στη Δόξα με 3-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE