ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΝΥ: Ισόβια στον πατέρα- Το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΝΥ: Ισόβια στον πατέρα- Το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ

Αμείωτη άφησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον πατέρα της Άννυ, κρίνοντάς τον ένοχο για τον φρικτό θάνατο του κοριτσιού τον Απρίλιο του 2015.


Το δικαστήριο επαναβεβαίωσε την Τετάρτη 17/4  τα ισόβια και προσέθεσε ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (γνωστό και ως Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού καθώς έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι.

Το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ.

Για τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, το δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

Στον τρίτο κατηγορούμενο στην υπόθεση, φίλο του πατέρα, Νικολάι Αχμέντοφ, το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη εννέα ετών για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και για περιύβριση νεκρού.

Σε λίγο καιρό ο Αχμέντοφ αναμένεται να βρεθεί εκτός φυλακής καθώς έχει εκτίσει ένα μέρος της ποινής του καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κάνει «μεροκάματα» στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται.

Σε πρώτο βαθμό ο Αχμέντοφ είχε καταδικασθεί σε ισόβια, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE