ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Οι αστυνομικοί έβλεπαν Μέσι και οι ληστές ξάφρισαν το τμήμα

Απίστευτο: Οι αστυνομικοί έβλεπαν Μέσι και οι ληστές ξάφρισαν το τμήμα

Το πάθος τους για το ποδόσφαιρο και η λαχτάρα τους να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, γύρισε μπούμερανγκ για τους αστυνομικούς μιας κοινότητας στη δυτική Κένυα: άγνωστοι μπήκαν στο αστυνομικό τμήμα και έκλεψαν τα όπλα τους.

Η θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/4, αφού οι αστυνομικοί έκλεισαν τον αστυνομικό σταθμό του Καμόργουον και έφυγαν όλοι, αναζητώντας την κοντινότερη τηλεόραση.

Την ώρα που οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους δύο αγώνες –με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους με τον Άγιαξ– στη γιγαντοοθόνη ενός κοντινού εμπορικού κέντρου, οι κλέφτες μπήκαν στο τμήμα και πήραν τρία όπλα και διάφορα πυρομαχικά.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, συνάδελφοι των ποδοσφαιρόφιλων αστυνομικών έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τον χαμένο οπλισμό. Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στους "απρόσεκτους" αστυνομικούς.

Το ποδόσφαιρο, ιδίως οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, είναι πολύ δημοφιλές στην Κένυα αλλά και σε άλλες χώρες της αφρικανικής ηπείρου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top