ΜΙΤΣΕΡΟ: Καθυστέρηση στην επιχείρηση άντλησης νερού από το φρεάτιο λόγω ασφαλείας

ΜΙΤΣΕΡΟ: Καθυστέρηση στην επιχείρηση άντλησης νερού από το φρεάτιο λόγω ασφαλείας

Δεν άρχισε μέχρι τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (18/4) η άντληση νερού από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχε εντοπιστεί η σορός της 39χρονης Marry Rose Tiburcio Infante από τις Φιλιππίνες.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται είναι λόγω θεμάτων που ακόμη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αφορούν κυρίως στην ασφάλεια αυτών που θα συμμετέχουν στην όλη επιχείρηση.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, μελετούν περαιτέρω το θέμα της άντλησης του νερού από το φρεάτιο, και πως λόγω κάποιων θεμάτων που συζητούνται, μεταξύ των οποίων και θέματα ασφάλειας, δεν έχει αρχίσει ακόμη η άντληση του νερού.

Για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 33χρονος Ρουμάνος, πρώην συμβίος της 39χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE