Πίσω στην Κεντρική Τράπεζα η λίστα με τα δάνεια πολιτικών προσώπων – Την επέστρεψε ο Συλλούρης

Πίσω στην Κεντρική Τράπεζα η λίστα με τα δάνεια πολιτικών προσώπων – Την επέστρεψε ο Συλλούρης

Ο Συλλούρης επέστρεψε στον Διοικητή της ΚΤΚ τη λίστα Γιωρκάτζη με τα ΜΕΔ πολιτικών προσώπων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης επέστρεψε την Πέμπτη 18/04 στο νέο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου (ΚΤΚ) Κωνσταντίνο Ηροδότου τη λίστα που του είχε αποστείλει η τέως Διοικήτρια της ΚΤΚ Χρυστάλλα Γιωρκάτζη με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια (ΜΕΔ) των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (ΠΕΠ).

Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον κ. Ηροδότου, ενώπιον εκπροσώπων των ΜΜΕ, στη Βουλή, ο κ. Συλλούρης είπε ότι αν προκύπτει «εξυπηρέτηση» ΠΕΠ από τράπεζες τότε θα πρέπει να εξεταστεί η πολιτική και ενδεχομένως ποινική ευθύνη του ΠΕΠ, αλλά και οι ευθύνες των Τραπεζών και της Κεντρικής Τράπεζας «για να τελειώνουμε. Όχι απλώς να τροφοδοτούμε ψιθύρους, κουτσομπολιό ή [να παρέχουμε] εργαλείο για όσους θέλουν να χτυπούν το πολιτικό σύστημα».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE