Σαλατίτσα με αραχνούλα made in Cyprus… (ΦΩΤΟ)

Σαλατίτσα με αραχνούλα made in Cyprus… (ΦΩΤΟ)

Είναι αυτά τα έτοιμα σαλατικά που μας πουλούν στις υπεραγορές...

Ο Χαράλαμπος είναι ο καταναλωτής ο οποίος δημοσίευσε τις φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω, καταγγέλλοντας δημόσια το παράπονο του. 

Σύμφωνα με τα όσα καταλαβαίνουμε από τα σχόλια που ακολούθησαν, ο καταναλωτής φαίνεται να  επισκέφθηκε κάποια υπεραγορά για να προμηθευτεί έτοιμα, κομμένα λαχανικά για τη σαλάτα του. 

Ανοίγοντας τα συσκευασμένα λαχανικά όμως, τον περίμενε μια έκπληξη. Δείτε την στη φωτογραφία που ακολουθεί:

Το παράπονο έγινε δημόσια στο Facebook στην ομάδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, CLUBS PUBS,ΤΑΒΕΡΝΕΣ,

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.