Είδηση που σοκάρει: Πυροβόλησαν και σκότωσαν γνωστό ηθοποιό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είδηση που σοκάρει: Πυροβόλησαν και σκότωσαν γνωστό ηθοποιό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκ προκαλεί τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο ηθοποιός Bradley Welsh δολοφονήθηκε στο Εδιμβούργο. Ο ίδιος ήταν μόλις 42 ετών και έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία T2 Trainspotting, ως ο γκάνγκστερ κ.Doyle.

Ο Bradley Welsh δέχτηκε επίθεση την Τετάρτη (17/4) tο βράδυ και η αστυνομία αναφέρει ότι κλήθηκε στην οδό Τσέστερ, στο δυτικό άκρο της πόλης, γύρω στις 20:00. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν τον ηθοποιό με σοβαρούς τραυματισμούς και αργότερα ο ίδιος πέθανε στο σημείο της επίθεσης.

Σε δήλωσή της η αστυνομία της Σκωτίας αναφέρει ότι ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται.

"Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με τον κόσμο και να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία".

Πριν από την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ο Bradley Welsh ασχολούνταν με την πυγμαχία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE