ΕΛΛΑΔΑ: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αρχηγός ΓΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αρχηγός ΓΕΣ

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 παρενόχλησαν την Πέμπτη 18 Απριλίου, το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Γεώργιος Καμπάς.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή κοντά στο Καστελόριζο. Ο κ. Καμπάς επισκεπτόταν μονάδες της περιοχής, όταν τουρκικά F-16 πέταξαν αρχικά πάνω από το ελικόπτερό του και εν συνέχεια επιχείρησαν να πετάξουν μπροστά και κοντά του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά F-16.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.