ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή ο «ροζ πάνθηρας »- Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λεία του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή ο «ροζ πάνθηρας »- Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λεία του

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλε χθες Τετάρτη (17/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 37χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί στις 10 Ιουνίου, 2018, βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε χώρα του εξωτερικού και μετά από σχετική διαδικασία, παραδόθηκε στις 7 Νοεμβρίου, 2018, σε μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και μεταφέρθηκε στην Κύπρο.

Ο 37χρονος κρίθηκε ένοχος σε τρείς υποθέσεις διαρρήξεων χρυσοχοείων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε Λεμεσό και Πάφο, μεταξύ Μαΐου, 2012 - Μαΐου, 2013, με την κλαπείσα περιουσία να ανέρχεται γύρω στις 300.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.