Μετά το Λυκουρέζο συνελήφθη κι άλλος δικηγόρος για την «μαφία των φυλακών»

Μετά το Λυκουρέζο συνελήφθη κι άλλος δικηγόρος για την «μαφία των φυλακών»

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (19/4) ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.

Το ένταλμα για τον κ. Παναγόπουλο είχε εκδώσει ο ειδικός εφέτης ανακριτής Ευ. Νικόπουλος που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο κ. Παναγόπουλος είχε δηλώσει από την, Πέμπτη (18/4), την πρόθεσή του να παρουσιαστεί στον Ανακριτή για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος συνελήφθη στην Αθήνα ενώ μέχρι την Πέμπτη (18/4) βρισκόταν στα Ιωάννινα όπου είχε μεταβεί και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE