ΚΥΠΡΟΣ

Ντερ Χάαγκ: «Πετύχαμε δύο γκολ και μέτρησε μόνο το ένα»

Ντερ Χάαγκ: «Πετύχαμε δύο γκολ και μέτρησε μόνο το ένα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ερμή παρουσιάστηκε ο Μίτσελ Φαν Ντερ Χάαγκ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Στάθηκε και στη φάση του 40’ όπου διαμαρτυρήθηκαν έντονα από πλευράς Ερμή ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο σουτ του Μανού.

Ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε τα πιο κάτω: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Μετά τον αποκλεισμό στο τελευταίο λεπτό στο κύπελλο και με μόλις δυο μέρες να επανέλθουμε, είχαμε να παίξουμε με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα και δίκαια πήραν τη νίκη. Πετύχαμε δύο γκολ, αλλά μέτρησε μόνο το ένα, αλλά συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Και οι δύο ομάδες δεν έφτιαξαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είναι το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ και είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με νίκη. Μια καλή αρχή, αλλά έχουμε άλλα εννιά παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια. Ακολουθεί ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στο συνάδελφο». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top