Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά το χαλάζι – Προσοχή από το οδόστρωμα

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά το χαλάζι – Προσοχή από το οδόστρωμα

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στις περιοχές Σκαρίνου και Λευκάρων, συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ωστόσο λόγο της χαλαζόπτωσης και βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί στον αυτοκινητόδρομο, ιδιαίτερα στο ύψος των περιοχών Σκαρίνου, Κοφίνου και Κακορατζιάς, προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, αφού το οδόστρωμα εξακολουθεί να είναι βρεγμένο και ενδεχομένως ολισθηρό.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου, λόγω έντονης χαλαζόπτωσης, η οποία είχε σημειωθεί  στον αυτοκινητόδρο, συγκεκριμένα στο ύψος της Σκαρίνου, καθώς και στο δρόμο Σκαρίνου - Λευκάρων, το οδόστρωμα είχε καταστεί επικίνδυνα ολισθηρό, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά η τροχαία κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.