Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά το χαλάζι – Προσοχή από το οδόστρωμα

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά το χαλάζι – Προσοχή από το οδόστρωμα

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στις περιοχές Σκαρίνου και Λευκάρων, συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ωστόσο λόγο της χαλαζόπτωσης και βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί στον αυτοκινητόδρομο, ιδιαίτερα στο ύψος των περιοχών Σκαρίνου, Κοφίνου και Κακορατζιάς, προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, αφού το οδόστρωμα εξακολουθεί να είναι βρεγμένο και ενδεχομένως ολισθηρό.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου, λόγω έντονης χαλαζόπτωσης, η οποία είχε σημειωθεί  στον αυτοκινητόδρο, συγκεκριμένα στο ύψος της Σκαρίνου, καθώς και στο δρόμο Σκαρίνου - Λευκάρων, το οδόστρωμα είχε καταστεί επικίνδυνα ολισθηρό, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά η τροχαία κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE