Πρόεδρος ΚΟΑ: Σταθερή η στήριξη μας στα προσφυγικά σωματεία

Πρόεδρος ΚΟΑ: Σταθερή η στήριξη μας στα προσφυγικά σωματεία

Τη διαβεβαίωση ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θα συνεχίσει είναι σταθερός συμπαραστάτης των Προσφυγικών Σωματείων έδωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στη συνάντηση που είχε με την Επιτροπή των Προσφυγικών Σωματείων.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και διεξήχθη μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα, ενώ συζητήθηκαν θέματα και αιτήματα των προσφυγικών σωματείων.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης τόνισε ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι για τα προβλήματα, αλλά και τις θυσίες που κάμνουν τα προσφυγικά σωματεία να κρατούν άσβεστη τη φλόγα της επιστροφής στα κατεχόμενα εδάφη μας. Διαβεβαίωσε ότι ο Οργανισμός θα είναι πάντα δίπλα στα προσφυγικά σωματεία.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Προσφυγικών Σωματείων Κίκης Φιλίππου, αφού συγχάρηκε τον κ. Μιχαηλίδη για τον διορισμό του στη θέση του Προέδρου του ΚΟΑ, τον ευχαρίστησε για τη σταθερή στήριξη του Οργανισμού προς τα προσφυγικά σωματεία, τα οποία επιτελούν πολύπλευρο και πολυδιάστατο έργο.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΚΟΑ και ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Προσφυγικών Σωματείων, έκαμαν τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΑ: «Η χαρά μας είναι απερίγραπτη που φιλοξενήσαμε σήμερα την Επιτροπή των Προσφυγικών Σωματείων. Πρέπει να ομολογήσω ότι τα προσφυγικά σωματεία είναι για μάς μια τεράστια παρακαταθήκη των σχεδιασμών και του προγραμματισμού του Οργανισμού. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να στηρίξει τα προσφυγικά σωματεία για την ύπαρξη τους. Αποτελούν την πραγματική απόδειξη ότι ο λαός μας πιστεύει και αγωνίζεται για την επιστροφή του στις πατρογονικές του εστίες. Εμείς έχουμε καθήκον να σταθούμε δίπλα στα προσφυγικά σωματεία και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες του. Τονίζω ότι οι χορηγίες θα συνεχιστούν, ενώ σήμερα είδαμε και κάποια νέα αιτήματα των προσφυγικών σωματείων, τα οποία θα μας απασχολήσουν πολύ σύντομα. Να αισθάνονται οι φίλοι μας των προσφυγικών σωματείων ότι είμαστε σταθερά δίπλα τους».

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: «Είχαμε μια φιλοφρονητική συνάντηση με τον φίλο Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη. Στη συνάντηση μας, επαναβεβαιώσαμε τις άριστες και αγαστές σχέσεις των προσφυγικών σωματείων με τον ΚΟΑ, ενώ συζητήσαμε και για κάποιες χορηγίες που δίνονται στα προσφυγικά σωματεία. Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο αυτές οι χορηγίες να συνεχιστούν για να μπορέσουν τα προσφυγικά σωματεία να επιβιώσουν. Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ μάς άκουσε με πολύ ζεστασιά και φεύγουμε ικανοποιημένοι ότι τα προβλήματα τα οποία αναφέραμε στον Πρόεδρο θα υλοποιηθούν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE