Όλα όσα έγιναν στη Συνέλευση του Απόλλωνα – Τι ανακοίνωσε ο πρόεδρος

Όλα όσα έγιναν στη Συνέλευση του Απόλλωνα – Τι ανακοίνωσε ο πρόεδρος

Μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου ο Απόλλωνας ενημερώνει για τα όσα έγιναν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

«Έγινε μέσα σε καλό κλίμα η Ετήσια τακτικη Γενική συνέλευση του Σωματείου και έχουν όμοφωνα εγκριθεί οι οικονομικές καταστάσεις του Σωματείου για το έτος 2018.

Σε σύντομο απολογισμό της χρονιάς ο πρόεδρος ανάφερε ότι παρά τις δύσκολίες το ΔΣ κατέβαλε καθε δυνατή προσπάθεια μεσα στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων για την απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων.

Επίσης ο πρόεδρος κ. Μαρίνος Ευσταθίου ανακοίνωσε την έκδοση λαχνού με δώρο ένα αυτοκίνητο Kia Sportage 1.6 αξίας 21.000 ευρώ.

Οπως ανάφερε ο λαχνός θα τιμάται προς 30,00 ευρώ έκαστος και η κλήρωση θα γίνει στον πρώτο ευρωπαικό εντός έδρας αγώνα της Ά ομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE