Να το μυστικό του Ρίισε

Να το μυστικό του Ρίισε

Μίλησε στην κάμερα της Cytavision o Ρίισε και ήταν ξεκάθαρος για την αγωνιστική του αναγέννηση.

«Από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής και ο νέος γυμναστής δουλεύω πολύ σκληρά, κάνω δυο προπονήσεις την μέρα και νοιώθω πολύ καλά», είπε ο Νορβηγός, ενώ για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ είπε: «Νομίζω το πρώτο ημίχρονο ίσως να ήταν το καλύτερο μας από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής. Βέβαια είναι επικίνδυνο να είναι το σκορ στο 1-0, στην επανάληψη παίξαμε πάλι αρκετά καλά και φτάσαμε στη μεγάλη νίκη αλλά υπάρχουν ακόμα εννέα τελικοί».

Για το γκολ που πέτυχε: «Προσπάθησα να γεμίσω στο δεύτερο δοκάρι και όλα μπορούν να συμβούν, ποτέ δεν ξέρεις. Είναι ομαδική δουλειά η νίκη, εγώ είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE