Χαμός πριν το Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ – Ο Κλοπ έπιασε… κορόιδο τον Βαλβέρδε!

Χαμός πριν το Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ – Ο Κλοπ έπιασε… κορόιδο τον Βαλβέρδε!

Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ: Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για μάχη στα ημιτελικά του Champions League, με νωπές ακόμα τις μνήμες από το μεγαλύτερο μεταγραφικό «σίριαλ» της περσινής σεζόν, όταν ο Φελίπε Κοουτίνιο μετακόμισε από το Μέρσεϊσάιντ στη Βαρκελώνη έπειτα από ασφυκτική πίεση της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχασε τότε έναν από τους καλύτερους του παίκτες, όμως προκειμένου να συναινέσει, η Λίβερπουλ φρόντισε να «δέσει» την Μπαρτσελόνα θέτοντας έναν απίστευτο όρο που οι Καταλανοί δέχθηκαν.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της Daily Mirror υποστηρίζει ότι εάν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να κινηθεί για έτερο παίκτη της αγγλικής ομάδας θα πρέπει να καταβάλλει ειδική ρήτρα 115 εκατ. ευρώ!

Κάτι που αν ισχύει, δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπάρτσα για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αφού μια μια τέτοια κίνηση θα κοστίσει περισσότερα από 200. εκατ. ευρώ στην ομάδα του Βαλβέρδε μαζί με τη ρήτρα!

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE