Γ. Περδίκης: «Επιτυχημένες οι ενέργειες της Αστυνομίας, αλλά γιατί δεν έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν;»

Γ. Περδίκης: «Επιτυχημένες οι ενέργειες της Αστυνομίας, αλλά γιατί δεν έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν;»

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης, μίλωντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το Σάββατο (20/04), αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών, του φόνου της Marry Rose, που η σορός της εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Ο κ. Περδίκης σχολίασε το όλο ζήτημα και τις επικρίσεις μερίδας πολιτών αλλά και πολιτικών προσώπων σχετικά με καθυστερημένες ενέργειες της Αστυνομίας στην εξαφάνιση της Marry Rose και της 6χρονης κόρης της, αναφέροντας πως οφείλει να παραδεχθεί πως οι ενέργειες της Αστυνομίας για εξιχνίαση του φόνου είναι επιτυχημένες, ωστόσο, ταυτόχρονα διερωτάται γιατί δεν έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν.

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων ξεκαθάρισε πως δεν σχολιάζει με εχθρικό ύφος την Αστυνομία, αλλά για να γινόμαστε καλύτεροι, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι αστυνομικοί δεν είναι εξωγήινοι αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών αφήνει πίσω της ένα πολιτικό τοπίο γεμάτο αβεβαιότητα, εσωστρέφεια και έντονο προβληματισμό για τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE