ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρείς για εμπρησμό - Τους 'έκαψε' μαρτυρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρείς για εμπρησμό - Τους 'έκαψε' μαρτυρία

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή (20/04) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 55χρονο, 45χρονο και 48χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί, στα τέλη Μαρτίου και 38χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα ξημερώματα της 12ης Φεβρουαρίου 2019, ξέσπασε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό. 

Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καταστράφηκε ολοσχερώς το ένα όχημα, ενώ το δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «αποκαλύπτεται» ενώπιον της κοινωνίας, μέσα από το νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα φέρει αλλαγή στον κομματικό χάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE