ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρείς για εμπρησμό - Τους 'έκαψε' μαρτυρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε τρείς για εμπρησμό - Τους 'έκαψε' μαρτυρία

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή (20/04) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 55χρονο, 45χρονο και 48χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί, στα τέλη Μαρτίου και 38χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα ξημερώματα της 12ης Φεβρουαρίου 2019, ξέσπασε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό. 

Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καταστράφηκε ολοσχερώς το ένα όχημα, ενώ το δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE