Αυτές είναι οι 7 μεγαλύτερες απάτες που συγκλόνισαν τον κόσμο του εμπορίου

Αυτές είναι οι 7 μεγαλύτερες απάτες που συγκλόνισαν τον κόσμο του εμπορίου

Η ζημία αγγίζει τα 777.877 δολάρια για κάθε 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις!

Το έγκλημα που συνδέεται με τον τομέα του εμπορίου καταγράφει επικίνδυνα ανοδικές τάσεις, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Εμπορίου των ΗΠΑ για το 2018, σύμφωνα με τα οποία, η ζημία αγγίζει τα 777.877 δολάρια για κάθε 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις!

Όμως δεν είναι η κάθε περίπτωση εγκλήματος / απάτης ίδια. Κάποιες αφορούν σε μικροκλοπές που όμως γίνονται συστηματικά και αποκτούν βαρύτητα στο σύνολο τους και κάποιες άλλες αφορούν σε ληστείες μεγάλων διαστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE