Ξεσηκώθηκαν οι συνταξιούχοι στην Πάφο

Ξεσηκώθηκαν οι συνταξιούχοι στην Πάφο

Εντονες ήταν οι φωνές διαμαρτυρίας των συνταξιούχων Πάφου και η απογοήτευση τους για την συμπεριφορά της κυβέρνησης, η οποία, σύμφωνα με την ΕΚΥΣΥ, υποστηρίζει ότι η οικονομία πηγαίνει καλύτερα αλλά κλείνει τα αυτιά και τα μάτια μπροστά στη δυστυχία των πολιτών και κυρίως των συνταξιούχων.

Ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ, Κώστας Σκαρπάρης σε περιοδεία που πραγματοποίησε με τον Επαρχιακό Γραμματέα ΕΚΥΣΥ Πάφου, Αντρέα Χριστοδούλου, την Πέμπτη 18 Απριλίου στα χωριά της επαρχίας, Μεσόγη, Μέσα Χωριό και Κάθηκα, ήταν δέκτες της έντονης κατακραυγής και παραπόνων των συνταξιούχων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE