ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Μεταφέρεται στο φρεάτιο το σκηνικό- Δύτες επιχειρούν εκ νέου

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Μεταφέρεται στο φρεάτιο το σκηνικό- Δύτες επιχειρούν εκ νέου

Το σκηνικό των ερευνών για εξεύρεση της τύχης του 6χρονου αγγελουδιού μεταφέρεται στο Μιτσερό.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εξεταστές της υπόθεσης μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Μιτσερό όπου εντοπίστηκε η σορός της 38χρονης και δύτες επιχειρούν ξανά έρευνες στο φρεάτιο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα το απόγευμα του Σαββάτου 20/4 ερευνήθηκε από ομάδα δυτών και η λίμνη στο Ξυλιάτο αφού εκδοχές που έδωσε ο 35χρονος λοχαγός έδειχναν το σημείο ως «κλειδί» για την τύχη της 6χρονης Sierra.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.