Θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον θάνατο της Ελλης Χάσικου

Θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον θάνατο της Ελλης Χάσικου

Τη βαθύτατη του θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για το θάνατο της Ελλης Χάσικου.



Σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος αναφέρει ότι "βαθύτατη θλίψη μου προκάλεσε ο θάνατος της προσφιλούς μας Έλλης Χάσικου, συζύγου του στενού συνεργάτη μου Σωκράτη Χάσικου. Μετά από τρίχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, η Έλλη έφυγε από τα εγκόσμια, αιωνία όμως θα είναι η μνήμη της".

Ο Πρόεδρος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Χάσικο, τα τρία παιδιά τους, τον πατέρα Φρίξο Κουλέρμο και σε όλη την οικογένεια. 

"Έχουν την πλήρη συμπαράστασή μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές" καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE