ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την 3η θέση η ΑΕΚ – Nα… αγγίξει τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ

Για την 3η θέση η ΑΕΚ –  Nα… αγγίξει τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ

H AEK φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ σε μια αναμέτρηση που όλα είναι ανοιχτά αφού η κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους.

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλει το τρίποντο αφενός για να παραμείνει στην τρίτη θέση, με όλα να εξαρτώνται από τα πόδια τους και αφετέρου για να συνεχίσει αυτό το… αήττητο σερί που έχει κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, ούσα η μόνη αήττητη από την εξάδα απέναντι τους.

Επίσης, η ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο της κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και γνωρίζει ότι πρέπει να συνεχίσει έτσι. Θα προσπαθήσει να το πράξει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Βέβαια, η ψυχολογία που θα αποκτήσει η ομάδα, αλλά και η χαρά που θα δώσει στον κόσμο της παίζουν και αυτά τον ρόλο τους για να ψάξουν οι παίκτες του Ισπανού κόουτς τη νίκη.

Στον αντίποδα, οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν μεγαλύτερο κίνητρο όμως ξέρουν πως δεν είναι και εύκολο να φύγεις νικητής από την «Αρένα». Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Πάολο Τραμετσάνι θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν πρώτοι και φυσικά για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, αφού με δύο νίκες πετυχαίνουν το στόχο τους.

Θέλουν και πιστεύουν στον ΑΠΟΕΛ πως θα «αποδράσουν» από την «Αρένα» και θα κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα τίτλου.

Όλα αυτά μαζί με το ότι πάντα τα ντέρμπι ΑΕΚ- ΑΠΟΕΛ και αντίστροφα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον με πολλά γκολ και συγκινήσεις, κάνουν την αναμέτρηση ακόμα πιο ξεχωριστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top