Ποιος κατάφερε να ανεβάσει τον Ονίλο

Ποιος κατάφερε να ανεβάσει τον Ονίλο

Τις προάλλες μας δήλωνε ο Μιχάλης Ανδρέου πως η απόδοση του Ονίλο δεν είναι όπως ήταν πριν από δυο μήνες και πως ο Λουκάς Φανιέρος είχε μια πρώτη συζήτηση μαζί του για να δει τι φταίει.

 Ε λοιπόν φαίνεται πως ο πρόεδρος του Ερμή κατάφερε να ανεβάσει την ψυχολογία του Ονιλο. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός πως κατάφερε να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα λίγες μέρες μετα την συνάντηση με τον πρόεδρο στην οποία συζητήθηκε και η περίπτωση παραμονής του στην ομάδα του Ερμή.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE